Події

у Києві руйнувань немає, в Одесі – 7 поранених

у Києві руйнувань немає, в Одесі – 7 поранених

Російські війська атакували Україну ударними безпілотниками на початку доби 23 квітня. Зокрема, вибухи фіксували в Києві та на Одещині.

Як повідомляє Київська міська військова адміністрація, російські дрони запустили з території Курської області Росії, вони пролетіли крізь Сумщину й Черкащину і заходили на Київ з південно-західного напрямку.

«Силами і засобами протиповітряної оборони всі ворожі цілі були знищені (тип та кількість в своїх звітах оприлюднять Повітряні Сили). На даний момент в столиці не зафіксовано ані руйнувань, ані потерпілих (дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються)», – заявляє КМВА.

Читайте також: Влада: армія Росії обстріляла Донеччину, у Красногорівці загинула жінка

Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер написав у своїх соцмережах, що російські дрони пошкодили житлові будинки та спричинили пожежу в обласному центрі. Рятувальники врятували 34 людей, в тому числі трьох дітей.

«Поранення та ушкодження отримали семеро людей, з них двоє – діти. Їм надається вся необхідна медична допомога. Всі відповідні служби продовжують працювати над ліквідацією наслідків», – додав він.

Повітряні сили на початку доби 23 квітня попереджали про рух російських дронів-камікадзе курсом на Київ через Черкаську область, а також на Одещину – з окупованої частини Херсонщини. Небезпека ударів тривала до 4 години ранку.