Політика

План перемоги України представлять українцям, але частково – ОП

План перемоги України представлять українцям, але частково – ОП

План перемоги України, ініційований президентом Володимиром Зеленським, буде представлено українцям, але частково, повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

«Це план президента. Безумовно, як він пообіцяв після презентації президентові Сполучених Штатів, партнерам, я думаю, що він буде презентований українцям. Але є частини, такі дуже чутливі, вони є закритими. І не тому що є секрети. Це наша країна, ми всі, знаєте, сьогодні, в доброму сенсі цього слова, єдина родина, в якій не може бути секретів, особливо під час війни. Але все ж таки все, що стає публічним, це чують не тільки в нас, в Україні, це чує і ворог», – сказав він в ефірі національного телемарафону, розповідаючи про підсумки візиту президента до США.

Тому, за його словами, безумовно, деякі деталі цього плану є закритими.

Але, як зауважив в голова Офісу президента, важливо побачити «реалізацію цього плану на ворожій території і в перемогах наших ЗСУ».

Читайте також: Зеленський у США представить «План перемоги України». Що відомо про цей план?

Минулого тижня Володимир Зеленський перебував з візитом у США, де він обговорив план перемоги з президентом США Джо Байденом та кандидатами в президенти Камалою Гарріс та Дональдом Трампом.

Після завершення візиту Зеленський заявив, що у США отримав «повну підтримку стратегії наближення миру – миру завдяки силі».